Avgifter - Seniornet MS

Till innehåll

Huvudmeny:

Avgifter

Om oss
Medlemsavgiften är 250 kr per år (löpande, ej kalenderår).
Denna avgift betalas till vår moderförening efter registrering av medlemskap. Av medlemsavgiften tillfaller 100 kr vår lokala klubb. Detta räcker ju inte för att driva verksamheten, utan du betalar dessutom en deltagaravgift per tillfälle då du deltar i någon av våra aktiviteter. För deltagande i våra studiecirklar tillkommer 100 kr i anmälningsavgift plus kostnad för eventuellt studiematerial eller liknande.

Deltagaravgifter

Avgiften är 30 kr och är densamma för alla aktiviteter, och om du deltar både fm och em betalar du bara en gång. Det går bra att betala med kort som är anslutna till MasterCard, Visa och American Express.  I denna avgift ingår utnyttjande av dator, om du behöver låna en (OBS! Begränsad tillgång så om du har egen bärbar dator måste du ta med den). Kaffe och kaka ingår i priset.

Om du inte är medlem i SeniorNet Sweden, så får du ändå gärna komma till våra öppna aktiviteter. Dessa är gratis. Du får också gärna komma på ett gratis besök till vårt IT-café för att bekanta dig med vår verksamhet.


 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny