Öppna aktiviteter - Seniornet MS

Till innehåll

Huvudmeny:

Öppna aktiviteter

Aktiviteter
Inledande Öppet hus
Vid terminsstarten har vi Öppet hus för alla intresserade. Vi presenterar vår verksamhet och visar på olika stationer vad vi håller på med, t ex IT-café med datorstöd, studiecirklar, temadagar och inte minst släktforskning. Vi bjuder på kaffe och kaka och umgås! Du kan komma och gå när du vill eftersom våra presentationer sker roterande på de olika stationerna. Vi startar kl 10 och stänger kl 13.
 

Gratishjälp

Är du senior (55+) och har problem med användningen av din dator, surfplatta eller smarta mobiltelefon? Välkommen att ta med den tiill vårt IT-café och få hjälp av handledare från SeniorNet. Första besöket på IT-café är gratis, därefter behöver du vara medlem (se medlemskap). Du kan också utnyttja gratisbesöket till att få hjälp med Aktivitetsguiden de torsdagar då det finns extra handledare för detta enligt kalendern till höger.


Aktivitetsguiden
I samarbete med Sigtuna Kommun har Teknikmarknad AB tagit fram en webbaserad samlingsplats som heter: www.aktivitetsguiden.nu
I denna kan du: 
  • Hitta aktiviteter
  • Skapa din egen aktivitet
  • Hitta en volontär
  • Anmäla sig som frivillig volontär
  • Få kontakt med andra seniorer i kommunen

Aktivitetsguiden använder teknik som samlar ett gemensamt utbud, så det blir lättare för er seniorer att hitta det ni söker. 
Vi på SeniorNet har lagt in flera av våra aktiviteter i Sigtuna Kommun.

Det finns en informationsbroschyr som visar hur du som senior registrerar dig på Aktivitetsguiden. Du kan läsa mer på vår hemsida under Tips.
Välkommen till Aktivitetsguiden och till våra gemensamma aktiviteter! Att registrera sig på Aktivitetsguiden är helt kostnadsfritt och säkert och du kan själv välja om du vill vara synlig för andra seniorer eller inte.

På vårt IT-café kan du få hjälp att komma igång med Aktivitetsguiden angivna dagar!
 
 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny