Avgifter - Seniornet MS

För Meny klicka till höger
Till innehåll

Avgifter

Om oss
Medlemsavgiften är 250 kr per år (löpande, ej kalenderår).
Denna avgift betalas till vår moderförening efter registrering av medlemskap. Av medlemsavgiften tillfaller 100 kr vår lokala klubb. Detta räcker ju inte för att driva verksamheten, utan du betalar dessutom en deltagaravgift per tillfälle då du deltar i någon av våra aktiviteter.

Deltagaravgifter

Avgiften är 30 kr per dag som du deltar i våra aktiviteter. I denna avgift ingår utnyttjande av dator, om du behöver låna en (OBS! Begränsad tillgång så om du har egen bärbar dator måste du ta med den). Kaffe och kaka ingår i priset. För deltagande i våra studiecirklar tillkommer 100 kr i anmälningsavgift plus kostnad för eventuellt studiematerial eller liknande. Deltagare i studiecirklarna betalar anmälningsavgift och deltagaravgifter i förskott till klubbens plusgiro.

Om du inte är medlem i SeniorNet Sweden, så får du ändå gärna komma till våra öppna aktiviteter. Dessa är gratis. Du får också gärna komma på ett gratis besök till vårt IT-café för att bekanta dig med vår verksamhet.

Vi använder iZettle betalterminal tillsammans med en iPad mini för att ta emot betalning av deltagaravgift med kontokort. Det går alltså bra att betala med kort som är anslutna till MasterCard, Visa och American Express. Till skillnad från bankerna tar vi dock fortfarande emot kontant betalning.

Här kan du läsa om iZettle och betalsystemet, som är godkänt av Finansinspektionen och uppfyller alla branschens säkerhetskrav.
Tillbaka till innehåll