Seniornet MS

För Meny klicka till höger
Till innehåll

Viktig information


Om du har synpunkter på vår hemsida kan du klicka här för att skicka meddelande till oss.

_____________________

De senaste inläggen
på vår Blogg hittar du genom att klicka på nedanstående länkar

Livlig avslutning på höstterminen
På bilden tackar ordföranden Britt Rahm vår "hustomte" Lennart Blidborg med en blomma.
Published by Kaj - 5/12/2019
Terminsavslutning VT2019
Nils Dahlberg berättar om sina fartygsmodeller
Published by Kaj - 14/5/2019
Årsmötet 2019
Årsmötet 21 mars hölls på nya Träffpunkten
Published by Kaj - 22/3/2019
Vi är rädda om våra medlemmar!
 
Därför har vi tills vidare ställt in våra aktiviteter på Södergatan 50 och koncentrerar oss på att arbeta via sociala media på internet.
 
Våra släktforskare har möjlighet att ställa frågor och få hjälp i vår Facebookgrupp ”Oss släktforskare emellan”, där vi också publicerar intressanta artiklar och föreläsningar.
 
Vårt IT-café har redan en kanal på internet i Facebookgruppen ”Vi som gillar SeniorNet Märsta/Sigtuna”. Där kan du ställa frågor om dator, surfplatta eller mobiltelefon och vi publicerar också intressanta artiklar, råd, tips.
 


Nedan finner du senaste nyheterna som vi publicerat på Facebook. Om du klickar på "Like" så får du dessa nyheter direkt i din egen Facebook.

Vi har tills vidare stängt för besökare i möteslokalen på Södergatan 50!


Vi kommer att arbeta vidare med att lägga upp mer material på vårt DigiTek med föreläsningar, information och videohandledningar som vi hämtar från internet eller producerar själv. Länkar till detta hittar du i våra Facebookgrupper. Om du inte är med kan du skicka ett meddelande till info@seniornet-sigtuna.se och få en inbjudan till resp grupp.
Till Facebook finns inbyggt, eller som separat app, Messenger, som du kan använda för att ringa andra med bild, så det går att träffas ansikte mot ansikte på distans. Det finns alla förutsättningar att trots Coronaviruset hålla kontakt och få hjälp med problem med våra ”app”-arater!
Fikat kan vi tyvärr inte lösa på distans!


Telefon:  Kontakta styrelsen


E-postadress:
info@seniornet-sigtuna.se


Twitter:

https://twitter.com/SNSigtunaOBS! Ibland visas en sida inte korrekt eller en gammal version av sidan ligger kvar i din webbläsare. Klicka då på den runda pilen uppe till vänster så att sidan läses in på nytt.

Webbsidan anpassar utseendet automatiskt efter sidbredden på din dator/surfplatta/mobil. I vissa fall blir spaltbredden så smal att du måste använda en scrollningslist nertill för att se hela spalten En mobil måste användas i sidoläge för att sidan ska kunna visas.

Vi tillhör riksföreningen

Tillbaka till innehåll